top of page
Eyes and Brows

Russian Volume wimperextensions

zowel vol als natuurlijk

Veel mensen kennen russian volume wimpers als heel vol en 'nep'.

Dit hoeft echter niet zo te zijn. Wat veel mensen niet weten is dat Russian Volume de benaming is van de techniek die je toepast tijdens het zetten van deze wimpers. De wimpers die je gebruikt tijdens het zetten van deze techniek verschillen in diktes van 0.03 t/m 0.10 mm, waar one by one wimpers een dikte hebben van 0.15  t/m 0.20 mm. Dit betekent dus dat je met russian volume een natuurlijkere set kan creëren dan met one by one. 

Zoals eerder benoemd is Russian Volume namelijk de benaming van de techniek die je gebruikt. Dit houdt namelijk in dat de 'waaier' die je maakt van de extensions evenredig verdeeld zijn, waardoor dus het gewicht van de extensions goed verdeeld wordt en dus niet schadelijk is voor de eigen wimper.

  • zijn wimperextensions schadelijk?

Nee, mits de extensions juist geplaatst worden en er niet te veel lijm gebruikt wordt, zodat de eigen wimpers niet aan elkaar geplakt zitten.

  • hoe lang blijven de wimpers zitten?

De lijm kan zo'n 6/8 weken houden. Dit betekent echter niet dat de set zo lang blijft zitten. Je eigen wimpers groeien continue door, wanneer deze loslaten zullen de extensions dus mee vallen. Gemiddeld verliezen we zo'n 3/6 eigen wimpers per dag. Gemiddeld zijn dat er per week dus tussen de 21 en 42 eigen wimpers. Ieder persoon heeft gemiddeld tussen de 100 en 125 eigen haren per oog. Reken dus maar uit. 

Gradient
bottom of page