top of page
thumbnail.jpg

Hydropeptide

HydroPeptide® is een vernieuwend anti-agingmerk op basis van peptiden. De slimme mix van peptiden in hoge concentraties en voedende ingrediënten zorgt voor geweldige resultaten. 


Peptiden zijn celboodschappers. Het zijn heel kleine moleculen die de huid goed kan opnemen. De peptiden geven de huid signalen om de hydratatie te verbeteren en bouwstoffen aan te maken die de huid verstevigen. Zo kun je waarnemen dat in een korte tijd fijne lijntjes en rimpels minder duidelijk zichtbaar worden & krijgt de huid haar natuurlijke gloed terug. 


HydroPeptide® gebruikt meer dan 60 verschillende soorten peptiden in combinatie met groeifactoren, (plantaardige)stamcellen, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Door de hoge doseringen en door de peptiden telkens opnieuw aan te brengen/te stapelen en te herhalen, wordt het effect steeds sterker. En daarom staat HydroPeptide® in de top 5 van beste anti-aging merken.


HydroPeptide® biedt méér dan anti-aging.

Het assortiment bestaat uit deze collecties:

 Anti-Wrinkle,

Anti-Wrinkle + Sensitive,

Anti-Wrinkle + Clarify

Anti-Wrinkle + Detox

Anti-Wrinkle + Restore

Antti-Wrinkle + protect 

Targeted Solutions

& Body Therapeutics.

Alle producten zijn hygiënisch en stijlvol verpakt, bevatten alleen Ecocert goed- gekeurde ingrediënten en zijn vrij van parabenen.

De HydroPeptide® specialisten geven je een behandeling die niet alleen ontspannend is, maar vooral onmiddellijk resultaat geeft. Elke HydroPeptide® huidverzorging bestrijdt tekenen van veroudering en is daarnaast aangepast aan de specifieke eisen van jouw huid.

Of je nu een vette huid hebt, pigmentvlekjes, een gevoelige huid of een rijpere, doffe huid: al na één behandeling is je huid gladder en egaler. Fijne lijntjes zijn verzacht dankzij de botox-achtige neuropeptiden. Vitaminen en anti-oxidanten geven je huid meer weerstand. Je loopt het instituut uit met jongere, zachtere en stralende huid. Dat levert ongetwijfeld complimentjes op.

Voor een blijvend resultaat raadt je schoonheidsspecialist je graag de juiste HydroPeptide®-producten aan voor thuisgebruik.

Wil je ook het wauw-effect? Boek dan een afspraak bij je HydroPeptide® anti-aging specialist.

Uw HydroPeptide® specialist:

bottom of page